Sähkötupakka voi tuoda terveyttä työpaikoille

Monet tupakoivat työpaikoillaan. Siitä ollaan toki montaa mieltä. Nykyisin lait ovat menneet jo niin tiukiksi, että tupakoijien täytyy olla jopa kymmenen metrin päässä ulko-ovesta tai rakennuksesta. Tämä on toki hyvä asia niille, jotka eivät halua altistua tuolle savulle. Tupakoitsijat eivät tietenkään ole tästä päätöksestä niin innoissaan. Jotkut heistä ovat vaihtaneet sähköiseen tupakkaan, josta ei lähde samanlaista haitallista savua ympäristöön. Sähkötupakasta lähtee sivutuotteena vain vesihöyryä, jonka ei pitäisi olla haitallista kenellekään. Tupakoitsija itse saa nikotiininsa, mutta hänen ympärillä olevien ihmisten ei tarvitse altistua haitalliselle savulle ollenkaan. Kyseessä on siis täysin optimaalinen keksintö esimerkiksi työpaikoille, jossa näin kaikki voivat oleskella terveellisesti, vaikka joku tupakoisi itse työtiloissa. Valitettavasti lait koskevat kaikesta huolimatta samalla tavalla myös sähkötupakkaa polttavia ihmisiä eli takaisin 1980-luvulle emme enää pääse näissä asioissa vaikka tupakat olisivat pelkkiä lakupätkiä. Toki teoreettinen mahdollisuus siihenkin lienee aina olemassa eli turha luvata mitään. Jos muuten haluat vaihtaa perinteisen tupakkasi sähköiseen sen voi tehdä esimerkiksi osoitteessa http://www.xn--amvshktupakka-efb6y.com ja halutessa toki myös monia muita verkkokauppoja löytyy jos haluaa vertailla ensin ennen päätöksen tekemistä. Kaiken kaikkiaan sähkötupakka vaikuttaa merkittävältä askeleelta kohti yleistä terveyttä, mikä on ehdottomasti hyvä asia.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Talouden vaikutus autohuoltoon

Talous ei ole järin hyvässä kunnossa Helsingissä eikä koko Suomessa. Tilanne on ollut näin oikeastaan jo vuodesta 2008 asti. Osansa tästä ovat saaneet tietysti myös kaupunkimme autokorjaamot. Esimerkiksi Leppäsuon autohuolto on saanut osansa tästä taantumasta, mutta on kuitenkin onnistunut palaamaan samalle tasolle viime vuosien myötä. Yleisesti ottaen autokorjausala ei ole samassa kunnossa kuin se oli ennen vuotta 2008. Monet bisnekset ovat jopa joutuneet lopettamaan kokonaan ja sulkemaan ovensa heikkojen olosuhteiden takia. Tämä on tietysti jättänyt vahvimmat alalla entistä vahvempaan asiaan. Näin öljynvaihdot, maalaukset ja muut työt ovat itse asiassa todennäköisesti tulleet tehtyä paremmin suuressa mittakaavassa, mikäli laatua pitää menestyksen takeena. Nähtäväksi jää milloin talous jälleen lähtee nousuun ja muuttuuko autojen korjaus kenties huonompaan suuntaan sen myötä. Toivottavasti talous paranee, mutta näin ei kuitenkaan käy. Sen näemme kuitenkin seuraavien vuosien aikana.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Terveys ja leivonta

Tästä aiheesta on kirjoitettu jo kymmeniä kertoja, mutta kirjoitetaan taas siitä lisää. Aiheena on siis tällä kertaa se, miten terveys ja leivonta sopivat yhteen. Miten ne sitten sopivat yhteen? Nopeasti mietittynä kakuissa ei ole oikeastaan mitään terveellistä paitsi kenties kaakaojauhe ja jotkin mausteet, joita kakkujen tekemiseen käytetään. Jos haluat katsoa tarkemmin mitä reseptit itse asiassa sisältävät tai haluat löytää terveellisempiä vaihtoehtoja niin tuolta löytyy esimerkiksi gluteenittomia tiikerikakku reseptejä. Niiden etuna on tosiaan terveyden kannalta se, että niissä ei ole gluteenia, jota pidetään nykyisin esimerkiksi reuman ja monen muun syynä tai ainakin osatekijänä. Siksi leivonta ei siis ole harrastuksista terveellisin. Toisaalta se kuitenkin tuo henkistä terveyttä, sillä se tuo iloa ja intoa elämään. Eikä hyviä makuelämyksiä kannata tietenkään unohtaa. Siitähän leivonnassa on useimmille kuitenkin kyse pohjimmiltaan. Hyvä maku ja sen tuoma ilo periaatteessa tekee kaikesta aina hyväksyttävää. Näin ihmiset elävät ja se on toki ymmärrettävää, että elämästä pitää nauttia jos se vain on mahdollista. Sitä mieltä olemme ainakin tässä toimituksessa.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

The meaning of SEO in economy (guest post)

Tämä on blogimme ensimmäinen vieraskirjoitus. Sen on kirjoittanut ystäväni Jon Anaheimista, Kaliforniasta. Tässä se tulee:

The role of being seen on the Internet has increased a lot during the last 10 or so years. This has happened mostly due to people moving more and more online. Internet has become increasingly important to all sorts of companies as well. You can no longer ignore it no matter what business you are in. If you want to be successful you have to be found easily on the internet. It is no longer a choice. It is a must these days. Obviously this is why the number of Internet companies has gone up significantly during those years. A good friend of mine owns pretty much the best SEO company in Anaheim CA. He is doing quite well which shows that the internet is still very powerful and seems to remain that way for a very long time. This is obviously no surprise since there are not really any ways to replace it any time soon. Maybe it will happen some day since nobody could see the internet coming before it did so you obviously never know. We will just have to wait and see. If something one day does replace the internet it will of course be huge and will once again change the whole economy completely.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Terveys ja kauneus

Helsinki on yksi terveyden ja kauneuden keskuksista. Se on ollut sitä jo kymmeniä vuosia. Tilanteeseen ei ole myöskään tiedossa muutosta lähivuosien aikana. Keskimääräinen nainen pitää itsestään huolta myös hieman paremmin kuin muualla Suomessa. Se näkyy myös hänen henkisessä ja fyysisessä terveydessään. Itsestään huolta pitävä ihminen on usein terveempi kuin ne, jotka eivät tee niin. Yksi Helsingin suosituimmista paikoista sijaitsee Kampissa. Koska olemme sitoutumaton sivusto, emme voi mainita nimiä mutta yrityksen nettisivut löytyvät edellisestä linkistä. Myös Helsingin miehet pitävät hyvää huolta terveydestään ja olemuksestaan. Harva mies käy kauneushoitolassa saamassa kasvohoitoa tai kynsienhoitoa mutta esimerkiksi hierontaa kyllä. Helsingin Kampista löytyy edellä mainittu paikka, joka tekee myös sitä. Ravinnon ohella rentoutuminen ja järkevä laittautuminen ovat miehelle parhaat tavat säilyä nuorena ja näyttävänä. Myös miehille itsestään huolehtiminen vaikuttaa runsaasti heidän terveyteen ja hyvinvointiin. Kyseessä ei siis ole naisellinen asia vaan aidosti tärkeä osa elämää. Hieronnan ja rentoutumisen merkityksen ymmärtää usein vasta sitten kun elimistö alkaa ilmoittaa siitä, että se ei ole saanut rentoutua tarpeeksi pitkään aikaan ja oireita alkaa ilmentyä. On siis syytä hoitaa asiaa ajoissa oikeilla tavoilla ja riittävän usein. Se kannattaa pitkällä tähtäimella aina. Siitä ei ole epäilystä. Tämä video kertoo aiheesta lisää:

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Kun työelämä käy liian raskaaksi

Eräs tuttuni koki kovia viime keväänä. Hän oli palanut loppuun työssään, mutta ei silti suostunut pysähtymään. Lopulta stressin ja fyysisen ylikuormituksen hinta oli liikaa ja hän sai sydänkohtauksen ja kuoli nopeasti. Mies ei ollut vielä edes kovin vanha, vain 42-vuotias. Hänellä oli vielä paljon elämää nähtävänä ja koettavana. Joskus näin ikävästi kuitenkin käy. Rentoutuminen ja taukojen pitäminen ja nollaaminen eivät ole nössöilyä vaan itse asiassa tehokkuuden ylläpitoa. Näiden taukojen pitämättömyyden seurauksena jouduimme tilaamaan palvelua täältä. Prosessi oli raskas ja opettavainen mutta myös kaunis. Hänen täällä nähtävissä oleva arkkunsa oli tyylikäs ja tilaisuus varsin harras. Häntä tulee ikävä.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Huumori ja terveys

Joskus työelämä käy liian raskaaksi ja on pakko rentoutua. Toinen vaihtoehto on vain jatkaa ja jatkaa kunnes kroppasi kehittää jossain vaiheessa sellaisia vaivoja, jotka pakottaa sinut pysähtymään. Lisäksi nämä vaivat saattavat jäädä sinulle loppuelämäksi. Puhun kokemuksesta eli kannattaa painaa taukonappia silloin, kun on sen aika tai toinen vaihtoehto on päättää yksinkertaisesti nauttia työstään todella paljon. Silloin usein ensimmäinen askel saattaa olla vaihtaa työpaikkaa työhön, josta oikeasti pitää. Esimerkiksi oma yritys saattaa olla sellainen vaihtoehto, koska tiedät, että jokainen tunti, jonka käytät yrityksesi pyörittämiseen voi potentiaalisesti nostaa tulojasi hurjiin korkeuksiin, jos vain teet oikeita päätöksiä ja opit viisammilta ihmisiltä kaiken mahdollisen siitä, miten he ovat jo tehneet sen. Mutta jos haluat pitää nykyisen työsi sen sijaan, että hyppäät tyhjän päälle ja saat stressiä siitä, huumori on yksi erittäin hyvä keino nollata ajatuksia silloin tällöin. Stand up huumoria tarjoava http://komiikkateollisuus.fi on yksi paikka aloittaa stand up-koomikon etsiminen. Itse en ole vielä päässyt suomalaisen stand up-koomikon keikalle, mutta olen kuullut suosituksia ja aion kyllä sen tehdä heti, kun rahatilanteeni sen sallii ja aikaa on.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Onko hakukoneoptimointi kannattavaa

Usein puhutaan siitä, miten tärkeää yritykselle on näkyä internetissä. Silti varsin harva yritys oikeasti tekee sitä. Hakukoneoptimointi on yksi parhaista tavoista hankkia aidosti paljon kävijöitä sivustollesi, jotka etsivät juuri sinun palveluasi. Se on erittäin kohdistettua. Siksi on omituista, että ihmisiä ei yleensä kiinnosta. Paljonko sitten on hakukoneoptimoinnin hinta yleensä? Klassinen vastaus on, että se vaihtelee. Tämä ei tietenkään kerro asiakkaalle mitään, mutta se on täysin totta. Hinta riippuu yleensä siitä, miten iso prosessi optimointi on yritykselle. Se riippuu myös siitä, paljonko kilpailua kyseisessä haussa on. Nämä ovat joskus itse asiassa sama asia. Helsinkiläinen Hakukettu tekee niin, että yritys tarjoaa kolmea eri pakettia riippuen tapauksesta. Suuri osa Suomessa sopii kuitenkin ensimmäiseen. Mikäli optimointi kiinnostaa enemmän, siihen voi perehtyä esimerkiksi wikipedian sivulla.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Terveys ja seurustelu

Ihminen tarvitsee kumppanin elämäänsä. Jonkinasteinen hellyys tekee jokaiselle hyvää. Fyysinen kontakti aktivoi hyviä kemikaaleja aivoissa, jotka laskevat stressiä, joka puolestaan tekee tuhoa ihmiselle hitaasti mutta varmasti. Näin ollen seura tekee hyvää terveydelle kuten jo aiemmassa artikkelissa mainitsin. Sitä voi löytää vaikka internetistä esimerkiksi Deittailunurkka – seurustelua internetissä tarjoava sivusto esittelee sivustoja, joilla voi tavata samanmielisiä ihmisiä varsin kätevästi. Sivustoille rekisteröityminenkin on tietääkseni melko nopeaa joten siinä ei menetä paljon, vaikka sivuista ei tykkäisikään tai jos niiltä ei löytä mitään hyödyllistä tai kiinnostavaa. Toki esimerkiksi kadulta löytää seuraa nopeammin, koska internetissä viestittely on lopulta usein melkoisen turhaa, koska itse tapaaminen vasta selvittää millainen toinen ihminen oikeasti on ja onko välillänne minkäänlaista kemiaa. joka tapauksessa, miten ikinä tapaatkaan ketään on tärkeää että tee niin jollain tavalla.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Putkiremontti on pian ajankohtainen

Työpaikallemme tehtiin äskettäin putkiremontti. Siitä tiedotettiin meille jo hyvissä ajoin. Tiesimme siitä jo lähes kolme kuukautta aiemmin kuin prosessi alkoi. Saimme itse asiassa usein vapaata töistä projektin ansiosta. Itse remontti alkoi siis keväällä, huhtikuussa tarkemmin sanottuna. Oli jo aikakin, koska talo oli rakennettu jo 1950-luvulla eikä siihen oltu koskaan tehty mitään remontteja. Oli vain ajan kysymys kunnes jokin siinä pettää. Nyt johto päätti siis uusia viemärit ja muut putkistot. Projekti kesti yhteensä lähes kolme kuukautta, mutta se kannatti kyllä. Talo on nyt taas hieman paremmassa kunnossa eikä kyseisestä asiasta tarvitse huolehtia enää muutamaan vuosikymmeneen. Projektin meille teki viemarisaneeraus.info joka on tehnyt vastaavan projektin myös tuttuni taloon. Heillä kyseessä oli kyllä toisenlainen vaiva talossa. Heille asia oli enemmänkin http://www.viemarisaneeraus.info/viemarin_kuvaus.html-osoitteesta löytyvä asia. Periaatteessa kuitenkin siis amatöörin näkökulmasta lähes sama asia, kuten usein on tapana sanoa monista asioista.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Työpaikkamme sisustettiin uudestaan

Sisustus ei ole helppoa. Siksi kun päätimme että työpaikkamme työhuoneet laitetaan uuden näköisiksi, päätimme palkata ammattilaisen tekemään työn. Löysimme pian osoitteesta www.karima.fi meille sopivan sisustussuunnittelijan, joka teki meille sitten tarvittavan suunnitelman ja lopulta toteutti sen. Näin työpaikkamme muuttui varsin paljon ja väki oli kyllä erittäin tyytyväistä. Työtehokin on vaikuttanut nousseen koko paikassa. Mikäli siis haluatte lisää tehokkuutta firmaamme sisustussuunnittelu saattaa olla oikea ratkaisu.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Työpaikkamme sai limusiinin

Työpaikallemme tuli tänään varsin suuri yllätys. Johtoportaamme oli vuokrannut meille limusiinin, joka odotti meitä työpaikkamme  ulko-oven edessä. Kaikki olivat erittäin yllättyneitä, sillä mitään tällaista ei ollut vielä koskaan tapahtunut koko työuramme aikana. Pomo kertoi meille, että auto oli vuokrattu sivustolta limusiinivuokraus.net mistä kuulemma vuokrataan melko paljon autoja nykyisin. Auton vuokraaminen oli johdolta kuulemma spontaani idea, joka oli lähtenyt ajatuksesta ilahduttaa henkilökuntaa hyvän kevään jälkeen. Yrityksemme oli tehnyt paljon voittoa tänä vuonna ja kaikki työntekijät olivat tehneet kovaa töitä kaikkien näiden kuukausien aikana. Nyt pääsimme siis hienon auton kyytiin ja saimme myös hieman juotavaa neljän renkaan päällä. Reissu oli erittäin muistettava, koska auto oli hienoa ja meininki oli oikein hyvä. Kenties joskus vielä vuokraan itsekin tällaisen auton.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Työpaikoilla tarjoillaan kakkua

Omalla työpaikallani on alkanut uusi, mielenkiintoinen trendi. Pomomme tarjoilevat siellä kakkua joka toinen perjantai työpäivän päätteeksi. Tapa on varsin mielenkiintoinen ja on herättänyt monenlaisia ajatuksia työntekijöissä. Jotkut ovat sitä mieltä, että idea on mahtava, toiset taas eivät pidä ajatuksesta yhtään, koska he haluavat vältellä turhia houkutuksia, jotta eivät lihoisi tai altistuisi gluteeinille. Itsekin aloitin juuri gluteiinittoman dieetin. Se on mielestäni ollut paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt. Ainakin nyt se tuntuu erittäin hyvältä päätökseltä. Oloni on parempi kuin koskaan tai ainakaan noin kolmeen vuoteen. Vielä jää nähtäväksi miten asiat tulevat etenemään lähiviikkoina ja vuosina. Palatakseni kuitenkin kakkuaiheeseen, pomoni mainitsi, että oli löytänyt reseptit kakkuihin sivustolta mutakakku.com.  Se on itse asiassa erään tuttuni tekemä sivusto. Toivotan hänelle hyvää onnea projektin kanssa.

kakkua

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Seurustelu on osa terveyttä

Työ on iso osa elämää. Terveys puolestaan on iso osa työelämää. Seurustelu ja henkinen terveys taas on iso osa yleistä terveyttä. Kaikista näistä on hyvä pitää huolta jatkuvasti. Ilman niitä elämästä ei tule oikein mitään hyvää. Kun et pidä huolta yhdestä niistä, muut osa-alueet kärsivät. Jos et pidä huolta kaikista niistä, elämäsi menee pian varsin kamalaksi. Siksi seurusteluasiat on hyvä pitää hyvin  kunnossa. Yksi tapa pitää tämä alue elämästäsi kunnossa on itse asiassa varsin moderni. Se on internet. Monet ihmiset löytävät nykyisin seuraa internetistä. Se on nykyään täysin normaalia. Aiemmin sitä pidettiin hieman outona. Nykyisin se siis tosiaan on erittäin ymmärrettävää koska ihmisillä on kiire jatkuvasti töidensä takia. Esimerkiksi sivustolta salasuhde.net/seksiseuraa löytyy monia tapoja löytää joku elämääsi. Toki oikean elämän puoleltakin löytyy monia tapoja löytää ihmisiä.

Posted in Uncategorized | Leave a comment